Revista Societatii Academice de Stiinte Administrative

Search

Du-te la cuprins

Conditii de publicare

Toate articolele primite spre publicare sunt supuse unui proces de revizuire de tip peer-review. Autorii trebuie sa trimita o copie electronica a lucrarii la urmatoarea adresa de e-mail:redactie@rsasa.ro.
Prin trimiterea materialului se considera ca acesta conține informatii originale care nu au mai fost publicate si ca materialul nu este trimis spre publicare in alta parte în acelasi timp.
Colectivul de redactie va realiza o revizuire initiala a tuturor articolelor trimise spre publicare. Articolele selectate vor fi revizuite ulterior de catre cel putin un referent desemnat dupa criteriul anonimitatii. Decizia finala referitoare la publicare este luata de Colectivul de redacție, care isi rezerva dreptul sa refuze orice articol trimis spre publicare, ori, în cazul celor care au fost deja acceptate, sa realizeze anumite corectii sau sa reduca dimensiunea acestuia. Orice modificare care vizeaza, insa, substanta articolului va fi realizata in acord cu autorul acestuia.
Procesul de revizuire dureaza între una si patru luni.

Articolele trimise spre publicare nu ar trebui sa aiba mai mult de 25 pagini. Articolele trebuie redactate în limba romana si sa fie complete din toate punctele de vedere.

Pagina de titlu trebuie sa cuprinda titlul în întregime, numele, afilierea profesionala sau academica a autorilor, precum si adresele de e-mail ale acestora.
In cazul articolelor cu autori multiplii, fiecare dintre acestia vor fi precizați pe randuri distincte si urmați de menionarea detaliilor privitoare la locul de munca (Universitate, Facultate si Departament), acestea fiind separate prin virgula.
Ca sugestie, titlul principal trebuie sa fie format din maximum opt cuvinte. Acesta trebuie redactat atat în limba romana cat si in limba engleza. Subtitlurile trebuie sa fie scurte si clar definite.

Alaturi de articol trebuie trimis si un rezumat (abstract) redactat în limbile engleza si romana, care sa cuprinda maximum 400 cuvinte si care sa evidentieze tematica abordata in articol, acesta urmand a fi folosit in vederea indexarii. Rezumatul (abstractul) ar trebui sa poata fi inteles de catre cititorii care nu au parcurs in intregime articolul. Nu este permis ca acesta sa includa citate sau alte lucrari publicate.

I
mpreuna cu abstractul trebuie trimise si cuvintele cheie, definitorii pentru articol.

Odata ce articolul trimis a fost acceptat spre a fi publicat, autorul trebuie sa transmita varianta finala a acestuia, care sa cuprinda si comentariile referentului care a revizuit articolul.Termene limita de primire a articolelor

30 Aprilie

30 August

15 Noiembrie

Norme de redactare

Puteti utiliza si formularul electronic de mai jos pentru a ne remite articolele dumneavoastra

S.A.S.A. | Prezentare | Numar curent | Conditii de publicare | Redactie | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal